Train Your Brain - Golf Academy - Træning - Golf Rejser - mm...
 
Vi laver dagligt en masse visualiseringer, som vi bare ikke tænker over. De sker automatisk fra den ubevidste del af vores sind. Når man udøver visualisering skaber man billeder i sin hjerne og skal man lære at lave en ny bevægelse, er det en ekstrem god idé at ”se og mærke” den bevægelse, man ønsker at opnå. Derefter vil det speede læringsprocessen op, hvis man under træningen gentagne gange får...... » Læs mere om vores filosofi her. 
 
Golf Rejser i særklasse - virkeligt "Value for Money"!!! - Europas måske bedste golf resort og andre fantastiske rejsemål:
 
 
 
I 2018/2019 var alle rejser fuldstændigt udsolgte og jeg er ked af, at jeg måtte sige nej til flere kunder. Hvis du vil med på en af mine ture i 2020, så book allerede nu!
 
 

FANTASTISKE COSTA NAVARINO i Grækenland - super lækker forårstur til Europas nok mest fantastiske golf resort. Yderst luksuriøst 5-stjernet hotel med fremragende beliggenhed lige ved de smukkeste golfbaner. Er græsk salat, kold hvidvin, gourmet middage, friskpresset juice, golfbaner med bjergtagende udsigtshuller og kvalitets golf træning noget for dig??? - På hotellet, som ligger lige ned til stranden, inkluderes der en lækker morgen buffet m. internationale og lokale specialiteter samt 5 rigtig dejlige middage. Der er også fri wifi, fri benyttelse af fitness faciliteter, én gang gratis spa adgang og meget mere. Vil du med på eventyr? Så se mere via denne lækre flyer og tilmeld via siden HER

 

Utoligt lækker forårsrejse til "solsikkert Præmie Resort i Marokko" inkl. 5 runders golf, inkl. trolley, 5 gange træning, 5 stjernet hotel, gratis wifi, gratis brug af fitness faciliteter, morgenmad og 5 middage inkl. vand/sodavand. Den anerkendte major vinder og banearkitekt Gary Player har stået for designet af banen, der ligger lige ned til Atlanterhavet. Hotellet, der er bygget som en moderne marokkansk borg, omkranser en stor pool og huser Afrikas næststørste Casino og mange restauranter. Resortet blev i 2011 kåret til "Bedste nye Golf Resort udenfor USA" og i 2018 blev det kåret til "Marokkos Bedste Golf Resort", så der er lagt op til en god oplevelse. Se mere om turen og tilmeld via siden HER

 

Læs om DVD'er om golfinstruktion, der er anmeldt som "de bedste danske videoer eller DVD'er om golfinstruktion nogensinde":  HER.
 
 Træneren

 

Anders Dahl Christiansen, elsker at undervise i både mental træning og teknisk golf træning på ALLE niveauer, men skynd dig at booke! En del tider er allerede forhånds reserveret til landsholdsspillere og profesionelle golfspillere.....

 

Ønsker du træning, kan det bookes via siden HER

---

Testimonials:

"De penge jeg, gennem mit arbejde med Train Your Brain, har brugt på min egen mentale udvikling, er de bedste penge, jeg nogensinde har brugt". - Benjamin Henry Poke, pro golfspiller - 

(med to sejre i træk i 2015, en fantastisk start på 2016. Benjamin Poke vandt flere turneringer i 2017 og blev nr. 3 på Nordic League ranglisten i 2018, hvilket gav ham et Challenge Tour kort i 2019. Her opnåede han fem top-10 placeringer og blev nr. 29 på Challenge Tour ranglisten og så kronen på værket:

Benjamin skrev i november 2019 dansk og international golf historie! Benjamin Henry Poke er den første danske vinder af European Q-School Finals nogensinde...... Vinderscoren for de 6 runder blev på imponerende -25 og i sidste runde blev scoren -7!!! Det var 6 slag foran nr. 2!!! Der var 23 tidligere Europa Tour vindere, med 65 Europa Tour sejre imellem sig, i feltet, og de blev sat grundigt til vægs! Turneringen har været spillet siden 1976 og hermed tager en dansker nu del i dens vinderhistorik. Benjamin er nu Europa Tour spiller!)

 

"Anders, det har været en kæmpe oplevelse, at lære dig at kende! Har lært SÅ mange super brugbare ting af dig, som jeg nærmest ikke kan takke dig nok for. Jeg har virkelig nydt hver en træning med dig, uanset om det var 25 grader eller minus 5 grader. Du er simpelthen en træner af virkelig mange kvaliteter, og jeg synes, du skal have kæmpe stor ros for den måde, du er på, og for den måde du underviser på". - Jonas Lykke Petersen, elite golfspiller og vinder af Nike Junior Open i Kokkedal 2016, Gilleleje Junior Cup 2016 og Rungsted Junior Cup U19 2016.