Train Your Brain - Golf Academy - Træning - Golf Rejser - mm...
 
Vi laver dagligt en masse visualiseringer, som vi bare ikke tænker over. De sker automatisk fra den ubevidste del af vores sind. Når man udøver visualisering skaber man billeder i sin hjerne og skal man lære at lave en ny bevægelse, er det en ekstrem god idé at ”se og mærke” den bevægelse, man ønsker at opnå. Derefter vil det speede læringsprocessen op, hvis man under træningen gentagne gange får...... » Læs mere om vores filosofi her. 
 
Golf Rejser i særklasse - virkeligt "Value for Money"!!! - Europas måske bedste golf resort og andre fantastiske rejsemål:
 
 
 
Det er nu igen muligt at booke sig på til de kommende rejser. Efterårsrejsen blev overtegnet, men nu er der åbnet for tilmelding til forårs turene 2021, så book allerede nu, hvis du vil sikre dig en fantastisk oplevelse!
 
COSTA NAVARINO OG CORONA VIRUS - ET VIRKELIGT SIKKERT STED!!!
Erfaringer fra efterårsrejsen 2020:
På Costa Navarino er de ENORMT professionelle til at håndtere ”Corona situationen”, og jeg synes, det er et helt igennem fantastisk sted. På min efterårstur 2020 var der plexiglas foran maden i buffetrestauranten, og man kunne så pege på den mad, man kunne tænke sig, hvorefter en tjener anrettede ens mad på tallerkenen. Når man var på de andre restauranter, bar man mundbind på vej ind og ud, og blev placeret i afstand til andre. Derudover var der ”afspritningsstationer” alle steder, og på værelset var der gratis mundbind og en stor tube personlig håndsprit. I og omkring klubhuset bar alle gæster og ansatte mundbind og på træningsbanen var der gjort klar med ”boldpyramider” til os, når vi skulle træne. Og tænk en gang boldene VAR ”SPRITTET AF”!!!!! Man følte sig MEGET sikker på dette unikke sted!!!!
 
 
Sikre Golf rejser - pengene retur? Se mere HER

Forårs rejser til FANTASTISKE COSTA NAVARINO i Grækenland - super lækker forårsrejse til Europas nok mest fantastiske golf resort. Yderst luksuriøst 5-stjernet hotel med fremragende beliggenhed lige ved de smukkeste golfbaner. Er græsk salat, kold hvidvin, gourmet middage, friskpresset juice, golfbaner med bjergtagende udsigtshuller og kvalitets golf træning noget for dig??? - På hotellet, som ligger lige ned til stranden, inkluderes der en lækker morgen buffet m. internationale og lokale specialiteter samt 5 rigtig dejlige middage. Der er også fri wifi, fri benyttelse af fitness faciliteter og meget mere. Vil du med på eventyr? Turene foregår fra den 15. - 22. marts eller fra den 12. -19. april 2021. Læs mere om rejserne HER. Tag fat i Kenneth Bloch-Egendal fra Plaisir Golf, hvis du vil med i foråret 2021. Kenneth kan fanges på tlf. 3520 1919 eller på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

  

Læs om DVD'er om golfinstruktion, der er anmeldt som "de bedste danske videoer eller DVD'er om golfinstruktion nogensinde":  HER.
 
 Træneren

 

Anders Dahl Christiansen, elsker at undervise i både mental træning og teknisk golf træning på ALLE niveauer, men skynd dig at booke! En del tider er allerede forhånds reserveret til landsholdsspillere og profesionelle golfspillere.....

 

Ønsker du træning, kan det bookes via siden HER

---

Testimonials:

"De penge jeg, gennem mit arbejde med Train Your Brain, har brugt på min egen mentale udvikling, er de bedste penge, jeg nogensinde har brugt". - Benjamin Henry Poke, pro golfspiller - 

(med to sejre i træk i 2015, en fantastisk start på 2016. Benjamin Poke vandt flere turneringer i 2017 og blev nr. 3 på Nordic League ranglisten i 2018, hvilket gav ham et Challenge Tour kort i 2019. Her opnåede han fem top-10 placeringer og blev nr. 29 på Challenge Tour ranglisten og så kronen på værket:

Benjamin skrev i november 2019 dansk og international golf historie! Benjamin Henry Poke er den første danske vinder af European Q-School Finals nogensinde...... Vinderscoren for de 6 runder blev på imponerende -25 og i sidste runde blev scoren -7!!! Det var 6 slag foran nr. 2!!! Der var 23 tidligere Europa Tour vindere, med 65 Europa Tour sejre imellem sig, i feltet, og de blev sat grundigt til vægs! Turneringen har været spillet siden 1976 og hermed tager en dansker nu del i dens vinderhistorik. Benjamin er nu Europa Tour spiller!)

 

"Anders, det har været en kæmpe oplevelse, at lære dig at kende! Har lært SÅ mange super brugbare ting af dig, som jeg nærmest ikke kan takke dig nok for. Jeg har virkelig nydt hver en træning med dig, uanset om det var 25 grader eller minus 5 grader. Du er simpelthen en træner af virkelig mange kvaliteter, og jeg synes, du skal have kæmpe stor ros for den måde, du er på, og for den måde du underviser på". - Jonas Lykke Petersen, elite golfspiller og vinder af Nike Junior Open i Kokkedal 2016, Gilleleje Junior Cup 2016 og Rungsted Junior Cup U19 2016.