Train Your Brain - Golf Academy - Træning - Golf Rejser - mm...
 
Vi laver dagligt en masse visualiseringer, som vi bare ikke tænker over. De sker automatisk fra den ubevidste del af vores sind. Når man udøver visualisering skaber man billeder i sin hjerne og skal man lære at lave en ny bevægelse, er det en ekstrem god idé at ”se og mærke” den bevægelse, man ønsker at opnå. Derefter vil det speede læringsprocessen op, hvis man under træningen gentagne gange får...... » Læs mere om vores filosofi her. 
 
Golf Rejser i særklasse - virkeligt "Value for Money"!!! - Europa Tour baner og andre fantastiske rejsemål:
 
Stadigt pladser på efteråsrejsen 2024, og der er ALT UDSOLGT på forårsrejserne 2024!!! 
 
Det er igen muligt at booke sig på til den kommende efterårsrejse. Forrårsrejserne 2024 blev overtegnet, men nu er der åbnet for tilmelding til efterårsrejsen i 2024, så book allerede nu, hvis du vil sikre dig en fantastisk oplevelse!
 
 
Sikre Golf rejser - pengene retur? Se mere HER

Efterårsrejse til superlækkert sted i Sydspanien - super lækker efterårsrejse med VIRKELIGT meget inkluderet. Luksuriøst 5-stjernet hotel med fremragende beliggenhed lige ved golfbanen. Der er selvfølgelig gratis wifi, fitness center, 1 x gratis Spa adgang, og så er der hele 6 middage inkluderet. Desuden er der 5 runder på banen, der er designet af Baron Paul Rolin, der er tidligere samarbejdspartner med selveste Robert Trent Jones. Desuden er der selvfølgelig også masser af træning inkluderet på denne tur. Hele 5 gange er der træning med 1,5-2 timers varighed pr. gang. På fri dagen er der mulighed for en tur til den lille hyggelige havneby Barbate, en ekstra runde golf eller en tur i det smukke spa område? Turen foregår fra den 23. - 30. oktober 2024. Tag fat i Kenneth Bloch-Egendal fra Golf Plaisir, hvis du vil med. Kenneth kan fanges på tlf. 3520 1919 eller på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

  

Læs om DVD'er om golfinstruktion, der er anmeldt som "de bedste danske videoer eller DVD'er om golfinstruktion nogensinde":  HER.
 
 Træneren

 

Anders Dahl Christiansen, elsker at undervise i både mental træning og teknisk golf træning på ALLE niveauer, men skynd dig at booke! En del tider er allerede forhånds reserveret til landsholdsspillere og profesionelle golfspillere.....

 

Ønsker du træning, kan det bookes via siden HER

---

Testimonials:

"De penge jeg, gennem mit arbejde med Train Your Brain, har brugt på min egen mentale udvikling, er de bedste penge, jeg nogensinde har brugt". - Benjamin Henry Poke, pro golfspiller - 

(med to sejre i træk i 2015, en fantastisk start på 2016. Benjamin Poke vandt flere turneringer i 2017 og blev nr. 3 på Nordic League ranglisten i 2018, hvilket gav ham et Challenge Tour kort i 2019. Her opnåede han fem top-10 placeringer og blev nr. 29 på Challenge Tour ranglisten og så kronen på værket:

Benjamin skrev i november 2019 dansk og international golf historie! Benjamin Henry Poke er den første danske vinder af European Q-School Finals nogensinde...... Vinderscoren for de 6 runder blev på imponerende -25 og i sidste runde blev scoren -7!!! Det var 6 slag foran nr. 2!!! Der var 23 tidligere Europa Tour vindere, med 65 Europa Tour sejre imellem sig, i feltet, og de blev sat grundigt til vægs! Turneringen har været spillet siden 1976 og hermed tager en dansker nu del i dens vinderhistorik. Benjamin er nu Europa Tour spiller!)

 

"Anders, det har været en kæmpe oplevelse, at lære dig at kende! Har lært SÅ mange super brugbare ting af dig, som jeg nærmest ikke kan takke dig nok for. Jeg har virkelig nydt hver en træning med dig, uanset om det var 25 grader eller minus 5 grader. Du er simpelthen en træner af virkelig mange kvaliteter, og jeg synes, du skal have kæmpe stor ros for den måde, du er på, og for den måde du underviser på". - Jonas Lykke Petersen, elite golfspiller og vinder af Nike Junior Open i Kokkedal 2016, Gilleleje Junior Cup 2016 og Rungsted Junior Cup U19 2016.